Nieuws

Bij voorkeur huurauto online reserveren

Deel dit artikel

Autoverhuurder Alamo.nl die op meer dan 2.000 locaties wereldwijd auto’s verhuurd, hield tijdens de vakantiebeurs een onderzoek onder de bezoekers van haar stand. Hieruit bleek dat een meerderheid van de ondervraagden (60%), een voorkeur heeft om autohuur zelf online te regelen. 34% geeft aan de huurauto liever via het reisbureau te regelen en 6% pakt het liefst de telefoon om een reservering te maken.

Bijna 54% vindt prijs het belangrijkste criterium bij de keuze voor een autoverhuurder. Marjolein Fraanje van Almo.nl: ‘De consument Alamo.nl waardeert de duidelijkheid van de website van Alamo.nl. De soepele annuleringsvoorwaarden en de mogelijkheid om op factuur te betalen die Alamo.nl al jaren biedt, zijn tevens erg belangrijk voor de klant’. Alamo.nl maakt een groei door. Vorig jaar zag Alamo.nl het aantal boekingen stijgen met 27%. De eerste maand van dit jaar kent Alamo.nl een groei van 40%.

Lees meer over het onderzoek in TravelPro nr. 8.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Holidaycars.com lanceert vernieuwd partnerprogramma

Volgende bericht

Vluchten KLM in het teken van 'From Holland'

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."