CoronavirusNieuws

Bloot op vakantie? Is daar vraag naar dan?

“Bloot op vakantie? Is daar vraag naar dan? Dat is toch alleen op de camping mogelijk? Zijn dit ook jouw vraagtekens en wil je weten hoe waarschijnlijk het is dat ook jij klanten hebt die graag bloot recreëren? Kom, kijk, luister en doe mee met de webinar van Naturist2Go op 14 juli”, zo laat Christy-Anne Kniestedt van Naturist2Go weten.

“We geven jullie graag tekst en uitleg over bovenstaande vragen tijdens de webinar”, waarvoor geïnteresseerden zich kunnen inschrijven via deze link. Naturisten gaan graag bloot op vakantie. Het is voor de 1 een hobby en voor een ander echt een levensstijl. Vaak is het vanwege ons klimaat niet altijd mogelijk om in Nederland bloot te recreëren, dus, zeker in de winter, gaan veel naturisten met het vliegtuig. Kortom, een interessante doelgroep dus! Wil je hier meer over weten? Tot 14 juli dan!”

“Mocht je nu denken, ik heb geen blootlopers onder mijn klanten, dan is de kans groot dat je het mis hebt! Uit onderzoek blijkt dat er in Nederland meer dan 2 miljoen naaktrecreanten zijn! Dat is meer dan 1 op de 8 personen! Reken maar uit, die klanten wil jij toch ook een blootreis boeken!”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

“Oranje reisadvies voor Turkije is compleet gestoord”

Volgende bericht

Bentour gaat vakanties naar Turkije uitvoeren ondanks oranje reisadvies

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.