Nieuws

Boeing heeft software-update voor 737 MAX afgerond

Boeing heeft de ontwikkeling van de nieuwe software voor de 737 MAX afgerond, samen met de bijbehorende simulator-test en de technische testvlucht. Op dit moment heeft Boeing 360 vlieguren op 207 vluchten gemaakt met de bijgewerkte software op de 737 MAX.

Boeing verstrekt nu aanvullende informatie om tegemoet te komen aan verzoeken van de Federal Aviation Administration (FAA), waaronder informatie over de manier waarop piloten in verschillende vliegscenario’s omgaan met de besturing en displays van het vliegtuig. Zodra de verzoeken zijn behandeld, zal Boeing met de FAA samenwerken om zijn certificatie-testvlucht te plannen en de definitieve certificeringsdocumentatie in te dienen.

“Met veiligheid als onze duidelijke prioriteit hebben we alle technische testvluchten voor de software-update afgerond en bereiden we ons voor op de laatste certificeringsvlucht”, aldus Boeing Chairman, President en Chief Executive Officer Dennis Muilenburg. “Wij zetten ons in om de FAA en de wereldwijde regelgevende instanties alle informatie te verstrekken die zij nodig hebben. Wij boeken duidelijke en regelmatige vooruitgang en zijn zeker dat de 737 MAX met bijgewerkte MCAS-software een van de veiligste vliegtuigen ooit zal zijn.”

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Bingo!

Volgende bericht

Top-Travel Counsellors genieten van Gold Weekend in Marbella

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.