Nieuws

Bom legt vliegverkeer Groningen plat

Bom legt vliegverkeer Groningen platEr wordt momenteel niet gevlogen op en vanaf Groningen Airport Eelde (GAE) in verband met de vondst van een bom uit de Tweede Wereldoorlog. De luchthaven en het gebied in een straal van 500 meter is hermetisch afgezet. Hoe lang de sluiting van de luchthaven gaat duren is nog niet bekend. Er is inmiddels een crisisteam bezig de zaak te onderzoeken. Het is onder andere nog onduidelijk of de bom nog vervoerd kan worden of ter plekke tot ontploffing moet worden gebracht. De bom werd gevonden tijdens graafwerkzaamheden die plaatsvinden in verband met de baanverlenging van 1900 naar 2500 meter waar de luchthaven jaren over deed om dit voor elkaar te krijgen.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Gratis tickets transavia.com zeer gewild

Volgende bericht

Compensatie bij vertraging na overstap

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.