CoronavirusNieuws

Booking.com schrapt kwart van het personeelsbestand

Booking.com gaat een kwart van al zijn werknemers ontslaan, dat melden verschillende media. De topman van de boekingssite Glenn Fogel heeft het vanochtend gemeld aan zijn personeel. Bij Booking.com werken ruim 17.000 mensen. 5500 van hen werken op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Ook in Nederland zullen er mensen hun baan gaan, maar hoeveel precies is op dit moment nog niet bekend.In de periode moet duidelijk worden welke landen, afdelingen en hoeveel werknemers precies worden getroffen. Het schrappen van een kwart van het personeelsbestand is onderdeel van de herstructurering van Booking.com.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

easyJet: "Verwachtingen overtroffen"

Volgende bericht

Costa Cruises introduceert nieuw gezondheids- en hygiëneprotocol

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.