Nieuws

Caribbean Tourism Organization Roadshow 2019

Vergroot je kennis over het Caribisch gebied en maak kans op tickets naar de Caribbean of hotelaccommodatie in de Caribbean!

Proef de swingende en kleurrijke sferen en maak kennis met de bijzondere kleine en grote eilanden. Van relax vakanties aan één van de vele witte stranden tot actieve vakanties vol avontuur: je kunt het allemaal beleven in de Caribbean!

Aanwezige partners: AMResorts, Belize Tourism Board, Iberostar, Sunsail, Starclippers, St. Maarten Tourist Bureau en Martinique

Programma van de avond: 18.00 – 22.00 uur.
Tijdens de roadshow worden presentaties gegeven door de Caraïbische eilanden en andere partners en is er een diner in Caribische sferen. Na de presentaties is er ruimte om te netwerken met de aanwezige partners tijdens de speeddate sessies. Als afsluiting van de avond maak je ook nog kans op mooie prijzen!

Data en locaties
– 11 november 2019: Lumen Hotel | Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle
– 12 november 2019: Lommerrijk | Rotterdam Straatweg 99, 3054 AB Rotterdam

Inschrijven
Wil jij er graag bij zijn? Schrijf dan in via deze link. Aanmelden kan tot en met 30 oktober. First come first serve!

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. 10 oktober 2019 at 16:23

    […] Caribbean Tourism Organization Roadshow 2019 […]

Vorige bericht

Nieuw schip Disney Cruise Line krijgt naam Disney Wish

Volgende bericht

Samenwerking voor Porsche en Boeing

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."