Nieuws

Cathay Pacific opent The Sanctuary by Pure Yoga

Deel dit artikel

Cathay Pacific opent The Sanctuary by Pure Yoga in The Pier Business Class lounge van de luchtvaartmaatschappij in Hongkong. The Sanctuary by Pure Yoga is een ruimte van 65 vierkante meter, verdeeld in twee zones – The Body Sanctuary, speciaal voor yoga, en The Mind Sanctuary, een meditatieruimte voor reizigers om te ontspannen en de geest te kalmeren.

Cathay Pacific General Manager Customer Experience and Design, Vivian Lo: “Wellness wordt steeds belangrijker voor onze klanten en The Sanctuary by Pure Yoga in onze Pier Business Class lounge is de perfecte plek om te ontspannen voor een vlucht. We luisteren naar de behoeften van onze klanten en zijn continu in ontwikkeling om hun ervaring met ons te verbeteren.

Onder het wellnessaanbod biedt The Body Sanctuary reizigers een ruimte voor simpele yogaoefeningen met begeleide video’s onder leiding van Pure Yoga-leraren. Er is ook een afgezonderde ruimte om alleen te oefenen. Zittende rekoefeningen doen is een andere optie; er zijn stoelen en instructies beschikbaar over hoe je verschillende lichaamsdelen kunt strekken terwijl je zit. De oefeningen zijn ontworpen om de bloedsomloop te verbeteren, de beweeglijkheid van gewrichten te vergroten en de geest te ontspannen voor een comfortabele en ontspannen reis.

Binnen The Mind Sanctuary zijn er twee soorten meditatie mogelijk. De eerste is audio-meditatie: vier pods met kussens, ruisonderdrukkende hoofdtelefoons en iPads, waar klanten kunnen luisteren naar begeleide meditatiesessies verteld door de deskundige docenten van Pure Yoga. De tweede is visuele meditatie: comfortabele kussens kijken uit naar afbeeldingen op de muur en faciliteren de Trataka yoga.

The Sanctuary by Pure Yoga is de nieuwste samenwerking tussen Cathay Pacific en de Pure Group uit Hongkong na de lancering van ‘Travel Well with Yoga’ in januari 2018, een serie inflight-video’s om passagiers op reis een te helpen met meditatie en yoga.

Bovendien krijgen Diamond en Gold Marco Polo Club-leden die met Cathay Pacific of Cathay Dragon-vluchten in Hongkong aankomen, een gratis dagentree tot elk Pure Fitnesscentrum of tot twaalf keer per jaar keuze uit een Pure Yoga-les.

Pure Group Regional Marketing Director Gary Wise: “We zijn erg blij om deze fantastische samenwerking tussen Pure Yoga en Cathay Pacific uit te breiden, waardoor mensen nog meer kans hebben om de voordelen van yoga en meditatie tijdens hun reis te ervaren. Ongeacht hoe gehaast de reis is, slechts een paar minuten stilte en ontspanning kan al het verschil maken.”

The Sanctuary by Pure Yoga is open voor reizigers die toegang hebben tot de Cathay Pacific The Pier Business Class Lounge op Hong Kong International Airport, evenals Diamond, Gold en Silver Marco Polo Club-leden. Cathay Pacific en Cathay Dragon First- en Business Class-passagiers zullen ook van het nieuwe aanbod kunnen genieten.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Qatar Airways lanceert 'Beyond Business' voor bedrijven

Volgende bericht

Singapore Airlines opent digitaal innovatielab

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.