Nieuws

Cathay Pacific presenteert Premium Economy Class op Vakantiebeurs

Cathay Pacific presenteert haar nieuwe Premium Economy Class stoelen op de Vakantiebeurs. Sinds oktober 2013 hebben passagiers te mogelijkheid om Premium Economy Class te vliegen op de route Amsterdam-Hongkong. Deze nieuwe tussenklasse is speciaal ontworpen om passagiers te kunnen voorzien van meer comfort, ruimte en persoonlijke aandacht. De stoelen hebben een breder zitvlak en bieden meer beenruimte dan Economy Class. Passagiers profiteren niet alleen van voordelen in de lucht maar ook op de grond. Zo is er een speciale check-in balie, krijgt u voorrang bij boarden op Economy Class passagiers en is er 25kg bagage toegestaan. Om deze reisklasse zelf te kunnen ervaren kunnen bezoekers van de Vakantiebeurs de stoelen zelf uitproberen op Stand B042 in Hal 4.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Reiswerk lanceert Wajongbrochure ‘Dichtbij’

Volgende bericht

Recordjaar Eindhoven Airport

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.