Benno FriedbergBlogs

Chaos

Vanochtend sloeg ik de krant weer eens open en merkte bij mezelf een gevoel van walging ontstaan.

Wat een ontzettende chaos is het toch in de wereld, Brexit, aanslag op luchthaven Ataturk, vijf VN stemmingen, Verdrag met Oekraïne, veel bewaking bij Sensation en ga zo maar door.
Het zal ook u niet ontgaan zijn.

En dat alles in een periode dat de eindexamens gedaan zijn, kinderen hopelijk overgaan en de vakanties voor de deur staan.

Zonder ouderwets te willen klinken, ik herinner mij niet dat dit soort zaken zich in mijn jeugd in deze periode voordeden. Nee wij waren eerder bezig de koffers te pakken en te zien hoe we die in de auto konden stouwen of als we bij uitzondering met het vliegtuig gingen of het gewicht wel oké was en we alles hadden ingepakt.

Zorgeloos dus.

Nu vragen we ons eerder af: gaan we naar een veilige bestemming toe? Moeten we wel met het vliegtuig gaan? En zelfs of we grote steden moeten mijden.

De conclusie van dit alles voor mij is dat ik me niet van de wijs ga laten brengen. Laten de politici maar politiek bedrijven, terroristen – ik geloof niet dat zij zullen ophouden met hun gruweldaden – opgejaagd worden en wij?

Wel, wij gaan gewoon door met ons leven en dus gewoon op vakantie.

Benno Friedberg
Advocaat
Friedberg & Mahn Advocaten N.V.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Voorlopig geen verzwaring reisadvies Turkije

Volgende bericht

Jetairfly weer naar Sharm el-Sheikh

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."