Nieuws

Cheqqer beoordelingen op arke.nl

Vanaf nu kun je bij alle accommodaties die op de website van Arke gepubliceerd staan, reisbeoordelingen van Cheqqer vinden. Deze beoordelingen dienen de klant te helpen bij het vinden en boeken van een reis en geschikte componenten als accommodaties. Consumenten zien online reisbeoordelingen tegenwoordig als één van de belangrijkste bronnen bij het plannen van hun vakantie.

Arke en Cheqquer werken ook samen om de beoordelingen te verzamelen. Na thuiskomst ontvangen vakantiegangers een verzoek hun accommodatie te beoordelen. Deze beoordeling wordt vervolgens gepubliceerd op de Cheqqer en Arke websites. Op de website van Arke zijn de Nederlandstalige beoordelingen te vinden, op die van Cheqqer tevens de internationale.

Wintersport
Ook de geheel vernieuwde wintersportsectie met uitgebreide informatie over de wintersportmogelijkheden is vanaf nu op de website van Arke te vinden.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Airberlin start vluchten naar Curaçao

Volgende bericht

Record aantal toeristen naar Israël

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."