Nieuws

Club Med: renovaties en gloednieuw resort in Marokko

Deel dit artikel

Club Med kondigt vandaag nieuwe projecten aan die het hoogwaardige familietoerisme in Marokko een nieuwe impuls zullen geven: Marrakech La Palmeraie wordt gerenoveerd en uitgebreid, Yasmina wordt gerenoveerd en in Essaouira komt een gloednieuw Premium Resort.

Club Med en Madaëf, de toeristische poot van de Caisse de Dépôt et de Gestion du Maroc (CDG), de belangrijkste toeristische investeringsmaatschappij van het land, hebben op 19 oktober in Marrakech een protocolakkoord ondertekend.

De ceremonie vond plaats in Club Med Marrakech La Palmeraie, dat op 9 oktober heropende, in aanwezigheid van André Azoulay, adviseur van Zijne Majesteit Koning Mohammed VI, Nadia Fettah Alaoui, Minister van Toerisme, Ambachten, Luchtvervoer en Sociale Economie, Abdellatif Zaghnoun, Algemeen Directeur van de CDG Groep, Mamoun Lahlimi Alami, Bestuurder-directeur-generaal van Madaëf, en Henri Giscard d’Estaing, Voorzitter van Club Med.

De ondertekening van dit akkoord markeert het einde van besprekingen die in 2018 van start gingen, vanuit het verlangen van beide partijen om voort te bouwen op het succes van Club Med Marrakech La Palmeraie, dat in 2004 de deuren opende.

Het akkoord is een nieuw hoofdstuk in de rijke en vruchtbare geschiedenis die Club Med en CDG met elkaar verbindt en zal dankzij de leiderspositie van Club Med in luxueuze all-in-resorts de internationale toeristische uitstraling van Marokko verder verhogen


Deel dit artikel
Vorige bericht

Rutte: "Ik ben niet Frits Bom de Vakantieman"

Volgende bericht

Videoboodschap Pieter Elbers aan KLM-personeel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.