Nieuws

Commissie voor reisagent met 10-10-10 actie bij de Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties koppelt een speciale actie aan een speciale datum: 10-10-10. Je kunt met de Jong Intra Vakanties tien dagen lang profiteren van onderstaande aanbiedingen. De kortingen gelden enkel voor nieuwe boekingen, zolang de voorraad strekt en zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De reisagent krijgt commissie op de te boeken reizen. Coby van Dongen, commercieel directeur van de Jong Intra Vakanties laat weten veel te verwachten van deze actie. ‘Om lange wachttijden te voorkomen wordt er zelfs extra personeel ingezet’, aldus Van Dongen.

– 2e persoon € 10: denk aan een stedentrip naar een stad als Berlijn. De eerste persoon betaald € 229 en 2e persoon slechts € 10.
– 50% korting.
-2e persoon € 10 x 10: bijvoorbeeld een 8-daagse langlaufvakantie Oostenrijk. De eerste persoon betaald € 465 en de tweede persoon € 232,50.
– Reissom van € 10 x 10 x 10: bijvoorbeeld een 16-daagse autorondreis Sunshine Trails voor € 10 x 10 x 10.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Neckermann sponsor Peter Pan Vakantieclub

Volgende bericht

ArkeFly gaat vliegen op Bangkok en Phuket

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."