Nieuws

Consument bezuinigt op winterreis

In tegenstelling tot eerdere berichten dat de boekingen voor de herfstvakantie slechts minimaal achterlopen ten opzichte 2011, laten diverse media nu weten dat de eerste cijfers voor het winterseizoen er minder rooskleurig uitzien. Consumenten bezuinigen wel degelijk op hun wintervakanties. Het betreft zowel de boekingen naar winterzon bestemmingen alsmede die voor wintersport. Tot dusver hebben bijna 20 procent minder mensen een winterreis geboekt dan vorig jaar. Dat blijkt uit de GfK Travelscan. De achterblijvende boekingen gaan volgens diverse bronnen gepaard met heel wat kopzorgen voor de reiswereld en de luchtvaart en kan de prijzen de komende tijd sterk onder druk zetten.

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Routenet lanceert slim reizen in Europa

Volgende bericht

Rabobank 'blokkeert' pinpas buiten Europa

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."