Nieuws

Corendon: geen piloten betrokken bij de foutieve keuring

Deel dit artikel

Vanochtend werd bekend dat van tenminste honderd piloten het medische certificaat is ingetrokken als gevolg van fouten bij de medische keuring door een bedrijf in Gilze-Rijen. Corendon heeft geen vliegers in dienst die een medisch certificaat hebben van de betreffende keuringsinstantie.

In diverse media werd bij monde van Otjan de Bruijn, bestuurder van de pilotenvakbond VNV gesuggereerd dat maatschappijen als Corendon wel getroffen zouden kunnen zijn. “Wij betreuren deze onzorgvuldige uitlatingen van de VNV die bij klanten en medewerkers van de door hem genoemde maatschappijen onnodige onrust hebben veroorzaakt, daar waar de VNV met één telefoontje had kunnen verifiëren dat er bij Corendon geen piloten zijn betrokken bij de foutieve keuring”, aldus de woordvoerder van Corendon.


Deel dit artikel
Vorige bericht

EasyJet overweegt ANVR-lidmaatschap

Volgende bericht

Gedupeerden Hellas Travel zijn ticketgeld kwijt

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."