Nieuws

D-reizen en VX houden wintersportbeurs

Om de start van het wintersportseizoen 2014-2015 te vieren, houden D-reizen en VakantieXperts een nieuwe wintersportbeurs in de Uithof in Den Haag.

Potentiële wintersporters vinden tijdens dit tweedaagse evenement inspiratie voor hun wintersportvakantie, mogen zij tegen een gereduceerd bedrag skiën, snowboarden en schaatsen en is er veel winterse gezelligheid in de vorm van muziek en après-ski. De wintersportbeurs wordt op 4 en 5 oktober 2014 gehouden in sport- en evenementencentrum de Uithof in Den Haag. Het beurs is geopend om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM geeft High Five

Volgende bericht

Lees TravelPro #18 online

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."