Nieuws

D-reizen sluit shop-in-shop Topshelf

D-reizen sluit haar shop-in-shop in de Arnhemse vestiging van warenhuis Topshelf, dat heeft Don Kaspers (CEO D-rt Groep) laten weten tegenover TravelPro.

De pilot, die eind september vorig jaar van start ging, sluit eind van deze maand af. “We doen dit niet voor niets in een pilot-vorm. Helaas heeft het niet gebracht wat we hadden verwacht. De traffic in de Topshelf zelf was gewoonweg te laag.”

Met de D-rt Groep gaat het volgens Kaspers zeer voorspoedig. “Het eerste kwartaal van 2017 sluiten we goed af en ook voor de zomer loopt het erg goed. Jammer dat zo’n pilot dan niet goed afsluit.”

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Verkoopactie airberlin uitgebreid met Seychellen

Volgende bericht

Chocola schokt ZRA

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."