Nieuws

Darwin Airline bezoekt Nederlandse reisagenten

Darwin Airline bezoekt Nederlandse reisagentenHet sales team van de regionale Zwitserse luchtvaartmaatschappij Darwin Airline trekt  van 31 juli tot en met 9 augustus door het land om bij reisagenten het product van Darwin Airline te presenteren. De airline heeft aan deze sales blitz een prijsvraag gekoppeld waarmee agenten tickets naar Cambridge of Leipzig kunnen winnen.

De luchtvaartmaatschappij laat weten er alles aan te doen om zo veel mogelijk agenten te bezoeken. Wie geen bezoek krijgt van het sales team kan altijd nog aan de prijsvraag deelnemen door vóór 10 augustus antwoorden op onderstaande vragen te mailen naar darwinairline@airagencies.nl onder vermelding van ‘Prijsvraag Darwin Airline’. De tickets worden 12 augustus persoonlijk overhandigd.

1. Hoeveel vluchten per week biedt Darwin Airline aan vanaf Amsterdam in de winter?
A)  14
B)  10
C)  24

2. Wat is de naam van Darwin Airline’s inflight magazine?
A)  Evolution
B)  Charles
C)  Darwin

3. Welke twee bestemmingen biedt Darwin Airline aan vanaf Amsterdam?
A)  Leipzig en Lugano
B)  Cambridge en Leipzig
C)  Cambridge en Lugano

 

 

Antwoorden kunnen tot en met 9 augustus worden opgestuurd naar: darwinairline@airagencies.nl onder vermelding van prijsvraag Darwin Airline.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Cyprus organiseert dagje Amsterdam voor reisagenten

Volgende bericht

Zomer 2013: wereldwijd 435 miljoen toeristen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.