Nieuws

DCC met studenten NHTV langs reisbureaus

Deel dit artikel

DCC met studenten NHTV langs reisbureausIn het kader van Oktober Cruisemaand initieert de Dutch Cruise Council een promotietour langs de Nederlandse reisbureaus in samenwerking met studenten van de NHTV. Afgelopen week woonden 30 studenten een kick-off meeting bij op de school in Breda. Zij zullen van 24 september 2012 tot en met 4 oktober 2012 een bezoek brengen aan de reisbureaus in het gehele land. Met een goed gevulde promotietas brengen zij onder andere POS-materialen voor de Oktober Cruisemaand.

De Dutch Cruise Council is blij met de samenwerking met de NHTV in Breda. De studenten konden zich vrijwillig opgeven en maar liefst 30 studenten hebben zich spontaan aangemeld voor deze promotietour. De DCC wil studenten betrekken bij het doel om de cruisemarkt te vergroten. Zij zijn weliswaar nog bezig met hun studie, maar zullen in de toekomst ook in het toeristische veld werkzaam zijn. Het is daarbij van belang dat zij kennis over de cruisemarkt meekrijgen. Dat is voor de studenten ook interessant, omdat deze groeimarkt veel toekomstperspectieven biedt.

De Dutch Cruise Council organiseert naast de promotietour, ook Roadshows van 1 tot en met 4 oktober 2012. ‘‘Wij organiseren deze informatieve avonden speciaal voor reisagenten’’, zegt Marlies Grent, secretaris van de Dutch Cruise Council. ‘‘De Roadshow is opgezet om de reisagent echt iets te bieden. Het programma is ’s avonds en kost toch weer tijd, daarom streven wij ernaar dat de reisagent na afloop zegt; ‘Een leuke, interessante avond, waar ik echt iets aan heb gehad’. Wij hebben een verrassend programma samengesteld, met onder andere een professionele training van trainingsbureau InCompany en de aanwezigheid van Amadeus. Alle DCC leden, de cruise-rederijen, zijn uiteraard ook aanwezig met wie je kunt ‘speed-daten’. Deze week is de laatste week om in te schrijven via www.dutchcruisecouncil.nl, dus ik zeg; doen’’, aldus Grent.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Lufthansa Group als groep richting reisagent

Volgende bericht

Meditel neemt ReisVaccinatie Centrum over

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.