Nieuws

De Jong Intra Vakanties houdt laatste digitale muzikale bingo

Deel dit artikel

De afgelopen maanden heeft het retailteam van de Jong Intra Vakanties een aantal virtuele presentaties georganiseerd. Tijdens deze presentatie werd het aangename met het serieuze gecombineerd, namelijk heerlijke muziek beluisteren en informatie delen en de bingokaart in de gaten houden. Op 1 april om 10.00 uur houdt de reisorganisatie nog een laatste sessie!

De onderwerpen bus- en vliegbusreizen, uitbreiding dichtbij bestemmingen, zonvakanties, stedenreizen, maatwerk en duurzaamheid komen naar voren. Elk nieuw onderwerp wordt geïntroduceerd met passende nummers uit de Top2000. Dit zorgt voor de nodige danspasjes en een leuke sfeer. Tijdens de presentaties is er natuurlijk ook bingo gevallen! De reisagent met een volle bingokaart wint een heerlijk Rituals-pakket en 4 entreekaarten voor de Avonturenboerderij van Vakantiepark Molenwaard in de Alblasserwaard.

Op 1 april om 10.00 uur houden wij nog een laatste sessie! Wil je je aanmelden? Dat kan vóór 27 maart via sales@dejongintra.nl.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Herstart Celebrity Cruises vanaf St. Maarten: ook Aruba en Curaçao opgenomen in route

Volgende bericht

Sunweb Group lanceert website met 'holiday alert'

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."