Zoek en gij zult vinden, hebben ze gedacht bij Disney, want uit alle inzendingen werden zes ruwe diamanten en pareltjes getrokken die op vrijdag 28 juni in alle vroegte de Thalys instapten met als bestemming Disneyland Paris. De Disney Stars Reporters deden (live) verslag van de lancering van The Lion King & Jungle Festival, een seizoen dat van 30 juni tot en met 22 september te zien is in Disneyland Paris.

Het werd een weekend om nooit meer te vergeten en als volleerd reporters namen Sietske Kroon-van der Meij (The Travel Club), Doron Dekker-Dros (VakantieXperts Amsterdam), Margo de Groot (TravelXL Mathé de Groot), Carine Heijsteeg (Personal Touch Travel), Zuléma Gilliot van Gimst (ViaZoe) en Aartje de Vries (TUI Baarn) hun werk dan ook behoorlijk serieus. Maar dat werk en plezier vaak samengaan, werd tijdens dit event weer bewezen. Op de agenda stond onder meer een Jungle Challenge met magische verrassing die voor heel wat oh’s en ah’s zorgde. De nieuwe parade The Jungle Book Jive werd gepresenteerd waarbij de reporters ogen tekortkwamen. Ook werden er prachtige foto’s gemaakt met verschillende Disney Figuren, kregen de reporters een sneak preview van de merchandise producten van The Lion King & Jungle Festival en beleefden ze de première van de gloednieuwe show, The Lion King: Rhythms of the Pride Lands. Tot slot woonden de dames een persconferentie bij met de makers van de verschillende shows.

Doron, Sietske en Aartje vertellen al te graag over het hele bijzondere en magische weekend. Dit artikel lees in TravelPro 28, die vandaag (12 juli) verschijnt.

Video’s – Margo, Carina en Zuléma maakten verschillende video’s die je niet mag missen! Klik hier voor de video van Margo, en de vlog van Carina vind je hier. Zuléma pakte uit met 4 verschillende vlogs en die vind je hier: Dag 1, Dag 2 deel 1, Dag 2 deel 2, Dag 3.

Foto’s – die vind je hier.