Nieuws

Doe mee aan de Aruba Battle online scavenger hunt

Vorig jaar lanceerde de Aruba Tourism Authority (A.T.A.) met veel tamtam de allereerste Aruba Battle, waarbij reisagenten van verschillende organisaties in teamverband de strijd met elkaar aangingen om een felbegeerde studiereis naar Aruba te winnen.

Dit jaar wordt de Battle online voortgezet en wel via de dedicated Facebook-pagina van de Aruba Battle. Elke week kunnen reisagenten een quizvraag over het One happy island beantwoorden of een doe-opdracht voltooien om een leuke prijs te winnen.

Ook via TravelPro kunnen reisagenten meedoen. Daarom verschijnt er morgen in het nieuwe digitale magazine van TravelPro een leuk filmpje van het vooraanstaande boetiekhotel Bucuti & Tara Beach Resort met daarin een vraag die door de general manager wordt gesteld. Deze vraag moet vervolgens op de FB-pagina van de Aruba Battle worden beantwoord. Game on!

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Rutte: "Vakanties naar het buitenland alleen in landen met vergelijkbare risico's als in Nederland"

Volgende bericht

Spanje komt met protocollen toeristische sector

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.