CoronavirusNieuws

Doe mee met de webinar voor reisagenten over IJsland en win tickets

Wie op de hoogte wil worden gebracht over IJsland doet er goed aan om zich aan te melden voor de gratis webinar op dinsdag 2 maart van 10.00 tot 11.30 uur. Wie op het eind meedoet aan de quiz maakt kans op twee retourtjes Amsterdam – Keflavik met Icelandair.

De webinar wordt georgansieerd door Check-in PR in samenwerking met Visit Iceland, Icelandair, Visit North Iceland, Visit Westfjords en Sky Lagoon. Tijdens de webinar zal er naast aandacht voor de bekendere plekken ook aandacht zijn voor de minder bereden wegen en worden ‘nieuwe’ bezienswaardigheden ontdekt. Tijdens de webinar zal ook de ambassadeur in Brussel aanschuiven. Meld je hier aan.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

TAT’s Travel Podcast: fluisteren, voucher rompslomp, toekomst sector, lege (Vakantie)beurs

Volgende bericht

Deze nieuwe ontwikkelingen op Bonaire wil je niet missen in 2021

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.