Nieuws

Doorbraak mobiel betalen nabij voor reissector

Doorbraak mobiel betalen nabij voor reissectorUit een white paper (www.airpluscommunity.com/mobilepayment) die uit de hand van AirPlus en ACTE is verschenen over mobiel betalen is gebleken dat bijna de helft van de ondervraagden denkt dat mobiel betalen het zakelijk reizen gemakkelijker zal maken, hoewel op dit moment slechts 5% van hen deze oplossing daadwerkelijk toepast. De verwachting is dat in 2014 50 miljard USD in mobiele transacties zal worden verwerkt. Bijna  De ware opkomst van mobiel betalen in de zakelijke markt wordt door hen verwacht in 2013 en 2014.

AirPlus International heeft een oplossing ontwikkeld voor het betalen van producten of diensten met een smartphone (iPhone, Blackberry, etc.). Het prototype hiervan is onlangs tijdens de ACTE (Association of Corporate Travel Executives) conferentie in Amsterdam gepresenteerd. Ook is er een zogenaamde white paper over mobiel betalen, van de hand van AirPlus en ACTE verschenen . Hieruit blijkt onder meer dat 53% van de ondervraagden zichzelf ziet als een ‘’beginneling’’ op het gebied van mobiel betalen.

 

© 2013 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nepal: TUI switcht naar Turkish Airlines

Volgende bericht

Frankrijk lanceert wintersportseizoen in Amsterdam

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.