Nieuws

Driedubbele kans op gratis tickets bij Oad

Tot en met 7 februari maak je driedubbele kans om gratis tickets te winnen bij Oad: indien jij een Oad/KLM Werelddeal boekt, maak je kans op twee gratis KLM-tickets naar keuze. Indien je een Oad-reis met Martinair naar Aruba, Curacao of Mexico boekt, maak je kans op twee gratis Martinair-tickets en wanneer je een Oad-zonvakantie met Transavia boekt, maak je kans op twee gratis Transavia-tickets naar keuze. Ook je klant haalt zijn voordeel door de KLM Werelddeal Weken en de prijsverlagingen van transavia.com en Martinair. Op de Oad-reisagentensite vind je de aanbiedingen en actievoorwaarden.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Onwetendheid over vaccinaties

Volgende bericht

Reisaanbieder zonder garantiestelling wordt hard aangepakt

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."