Nieuws

Dutch Travel Industry Cup: 22 juli 2019

Op maandag 22 juli 2019 vindt de derde editie plaats  van de Dutch Travel Industry Cup, een golfevenement dat zich richt op de toeristenbranche, voornamelijk B2B.

Op de baan de Goyer Golf & Country Club in Eemnes worden de deelnemers ontvangen met koffie en iets lekkers, rond het middaguur vangt de wedstrijd aan, uiteraard wordt er een lunchpakket verstrekt. De deelnemende partijen krijgen ieder een hole toegewezen waar ze alle deelnemers kennis kunnen laten maken met een specifiek product, gebruik of anderszins van het vertegenwoordigende land of bedrijf. Na afloop is er een korte presentatie per deelnemer tijdens de borrel en het event wordt afgesloten met een barbecue.

De organisatie en coördinatie is in handen van Holland Golf Events, een gespecialiseerd bureau in het organiseren van golftoernooien, trips en het bedrijf achter de Amsterdam Golf Show. Meer info via ab@hollandgolfevents.nl.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM lanceert directe lijn tussen Amsterdam en Boston

Volgende bericht

Boeing 737 MAX langer aan de grond

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."