Boekingsplatform Dutch Travel Services (DTS) heeft de mogelijkheid toegevoegd om aan FTI-boekingen meerdere kamers toe te voegen, dat heeft Sandra van der Wal (Sales Manager DTS) laten weten.

“Vanaf nu voeg je aan je FTI-boekingen meerdere kamers toe. Dit houdt in dat je tot 4 kamers en 8 personen in één boeking kunt onderbrengen. Ook deze boekingen kunnen in optie gezet worden (indien een optie mogelijk is). Deze functionaliteit (multiroom) wordt ook ontwikkeld voor andere touroperators op ons platform.”

Eind mei werden ook al diverse functionaliteiten toegevoegd naar aanleiding van feedback dat DTS van haar gebruikers ontving. Zo werd het onder andere mogelijk gemaakt om bij het boeken van FTI en Schauinsland te kiezen voor een optie.

“Deze nieuwe functionaliteit is tot stand gekomen door de wens en priorisering van gebruikers. Wij vragen gebruikers van DTS om hun ervaringen met ons te delen, want op die manier geven wij hen de mogelijkheid om invloed te hebben op de ontwikkelingen van ons platform”, zo liet Van der Wal destijds weten.