Nieuws

easyJet breidt Amsterdamse aanbod uit met Fuerteventura

easyJet breidt deze winter het netwerk uit op Schiphol met Fuerteventura op de Canarische Eilanden. Daarnaast worden deze winter ook frequenties toegevoegd op bestemmingen met een zakelijke component, zoals Zürich, Budapest en Wenen.

easyJet gaat van 31 oktober tot en met 27 maart twee keer per week, op woensdag en op zondag, vliegen naar Fuerteventura.

William Vet (Country Manager easyJet Nederland): “Het is geweldig dat we deze bestemming kunnen toevoegen aan ons al bestaande sterke netwerk op Schiphol. Met Fuerteventura verbeteren we onze verbindingen met de Canarische Eilanden vanaf Schiphol. In de wintermaanden kunnen Nederlandse reizigers die willen ontsnappen aan de winterkou al met ons vliegen naar Tenerife, Lanzarote en nu dus ook Fuerteventura. Als je een winterbreak kunt gebruiken, staat onze geweldige crew op Schiphol voor je klaar.”

Vanaf vandaag kunnen passagiers hun reis naar Fuerteventura boeken via de website easyJet.com. Om van een voordelig tarief en een ruim aanbod gebruik te kunnen maken, raadt easyJet passagiers aan zo snel mogelijk te boeken. Tickets voor deze vlucht zijn verkrijgbaar voor een starttarief van €34,91.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Ryanair probeert via de rechter staking in Nederland te voorkomen

Volgende bericht

Opnieuw aardbeving op Indonesisch eiland Lombok

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."