Nieuws

EasyJet voegt Hurghada toe aan Schiphol-netwerk

easyJet voegt deze winter Hurghada in Egypte toe aan het netwerk en breidt daarmee het aantal easyJet-bestemmingen vanaf Schiphol uit. Met deze nieuwe route vliegt de maatschappij nu op 46 bestemmingen vanaf Schiphol.

easyJet gaat van 14 december tot en met 28 maart 2020 één keer per week, op zaterdag, vliegen naar Hurghada.

William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt: “We zijn blij met Hurghada als nieuwe bestemming vanaf Schiphol. Het is fijn dat we onze Nederlandse reizigers tijdens de wintermaanden steeds een uitgebreidere keuze aan winterbestemmingen kunnen aanbieden, onlangs voegden wij namelijk ook Agadir toe aan ons routenetwerk. Andere winterzonbestemmingen die vanaf Schiphol met easyJet zijn te bereiken zijn Fuerteventura, Tenerife en Lanzarote.’’

Hurghada is een absolute hotspot in Egypte, de badplaats is ideaal gelegen aan de Rode Zee en heeft iets te bieden voor elke reiziger. Zo kun je je prima onderdompelen in de cultuur van Egypte, heerlijk op het strand liggen maar ook de sportieve vakantieganger kan zijn hart ophalen met mooie duikgebieden. Vanaf vandaag kunnen passagiers hun reis naar Hurghada boeken via easyJet.com.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Schrijf je in: Cruise Travel nodigt reisagenten uit voor event en megafeest MSC Cruises

Volgende bericht

Kroatië steeds meer in trek

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."