Nieuws

Ed Smit gaat kar trekken voor CarDelMar Nederland

Deel dit artikel

Ed Smit begint per direct als vertegenwoordiger van het Duitse autoverhuurbedrijf CarDelMar. Smit, voorheen werkzaam bij onder andere Cirkel Vakanties en Euro-Expres-Trein-Charter, is in maart jl. gestart met zijn marketingbureau Isamas waarmee hij zich richt op de professionele marketing- en verkoopondersteuning van reisorganisaties en de toeristische industrie.

Herman Roosloot, manager Travel Agencies, laat TravelPro weten blij te zijn met het aantrekken van Smit voor de Nederlandse markt. Roosloot: ‘In Nederland hebben wij onze doelstelling nog niet bereikt. Wij zouden tevreden zijn als wij door 1/3 van de Nederlandse reisbureaus worden verkocht. Vanuit verschillende hoeken horen wij dat de Nederlandse markt genoeg heeft van de monopoliepositie die Sunny Cars zich er heeft verworven. Dat hebben zij in de loop der jaren hard voor gewerkt, maar wij zijn blij dat Nederland openstaat voor veranderingen. Uiteraard zijn wij er niet op uit om een monopoliepositie in Nederland te behalen’. Roosloot zelf gaat zich bezighouden met de Engelse en Amerikaanse markt, waar CarDelMar sinds kort ook via het reisbureau wordt verkocht. Smit zal zich binnenkort bij de eerste Nederlandse touroperators melden. Smit: ‘Voorlopig richten wij ons op de Nederlandse markt. Als dat goed loopt is het mogelijk dat wij ook naar de Belgische markt gaan kijken’. Lees meer in TravelPro nummer 19 van volgende week.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisburo Actueel #17

Volgende bericht

Presentatie Paris Ile-de France

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.