Nieuws

Entree pretparken fors gestegen

Attractieparken als Walibi, Hellendoorn en Drievliet hebben hun entreegeld flink laten stijgen maar de Efteling spant de kroon. Het park vraagt drie euro meer dan een jaar geleden waardoor een kaartje voor het park in Kaatsheuvel maar liefst € 32 kost. Alhoewel we hier spreken over forse prijzen zijn attractieparken in het buitenland toch vaak nog stukken duurder. Efteling-gangers krijgen voor die prijs wel een plattegrond en een ‘leuke verrassing’. De prijsstijging is volgens het park een gevolg van enorme investeringen, zoals de € 30 miljoen kostende ‘magische stad’ Raveleijn inclusief openluchttheater -voor 1.000 mensen- die volgende maand opent.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Tibet in maart op slot voor toeristen

Volgende bericht

Krachtige aardbeving treft Japan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."