Nieuws

EURAM: directe connectie met hotelketens mogelijk via Planisto Travel Platform

Deel dit artikel

EURAM laat weten dat huurders van haar Planisto Travel Platform nu rechtstreeks connectie kunnen maken met hotelketens. “Binnenkort komt Planisto ook met oplossingen voor huurauto’s, vluchten en meer connectoren met derden partijen”, aldus Vincent Hekkert (Business Development Director EURAM).

“Met het Planisto Travel Platform was het al eenvoudig om connectie te maken met honderden hotel- en servicesdienstverleners over heel de wereld. Producten van leveranciers kunnen snel en efficiënt gekoppeld worden met eigen bestaande content en zijn daarna direct online zichtbaar. Daarnaast biedt Planisto de unieke mogelijkheid om meerdere leveranciers naast elkaar voor hetzelfde product te koppelen en deze volledig te managen op basis van eigen policies”, aldus Hekkert.

“Het proces is eenvoudig: reisbedrijven sluiten een overeenkomst met een hotelketen en kiezen een betalingspartner. Er is slechts een eenvoudige configuratie in Planisto nodig om overal ter wereld hotelkamers te boeken zonder terugkerende kosten. Op die manier profiteren huurders van Planisto van meer beschikbaarheid, tot dusver niet toegankelijke prijzen en meer divers aanbod zodat dit een boost kan geven aan hun sales.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Boosteren, boosteren, boosteren, zodat je straks weer veilig en beschermd kan reizen"

Volgende bericht

Roy van Ammers mede-eigenaar geworden van VillaVibes

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.