Nieuws

EurAm verbetert website na talloze testen

TravelPro PRIMEUR, Nijmegen, 16:51 uur. Na talloze testen is deze week een grote verbetering in de website van EurAm gerealiseerd. Vincent Hekkert van EurAm laat weten: “Tot deze week moesten reisagenten handmatig een kaart maken van hun route om deze kaart (inclusief afstanden, plaatsbeschrijvingen, etcetera) mee te laten lopen op de offertes. Deze stap is nu geheel geautomatiseerd!”.

De positieve impact van deze verbetering houdt onder andere in dat de website automatisch kaarten creëert (die ook automatisch worden aangepast als de reisagent de route aanpast) waardoor de derde stap van het 6-stappenplan vervalt. Hekkert: ”Het maken van kaarten in landen als Costa Rica, Jamaica, etcetera is op de verbeterde site prima mogelijk, de kaarten worden tevens prachtig weergegeven in de offertes en het zogenaamde “puntensysteem” vervalt. De reisagent kan naar hartenlust kaartjes maken
Deze aanpassing is mede gedaan op verzoek van EurAm-klanten. EurAm vertrouwt erop dat deze aanpassing het werken met Creative Packaging™ van EurAm nog eenvoudiger maakt”.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Curaçao niet meer op shirt NEC

Volgende bericht

Vrij Uit sneeuwfestijn met Erik de Zwart

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.