Nieuws

Eurocamp en Keycamp samen verder als Eurocamp

Eurocamp en zusterorganisatie Keycamp gaan hun samenwerking verder optimaliseren en gaan samen verder onder één merknaam; Eurocamp. Door de samenvoeging vergroot Eurocamp haar aanbod en biedt klanten een nog ruimere keuze in camping- en glampingmogelijkheden: van luxe stacaravan tot safaritent en van Vista nijntje tot mountain lodge en boomhut, op meer dan 168 plaatsen in Europa.

Vakantiegangers die voorheen voor de luxe Keycamp kampeerproducten kozen, kunnen per november 2013 voor diezelfde keuzemogelijkheden terecht bij zusterbedrijf Eurocamp. Niels Jansen, Commercial Director Eurocamp: “Na een 15 jaar lange en succesvolle samenwerking hebben we besloten Keycamp volledig op te laten gaan in Eurocamp. Zo optimaliseren we onze service en kunnen we nog beter voorzien in de vraag van huidige en toekomstige klanten. Bij deze verandering hoort ook een nieuwe look en feel die we binnenkort zullen presenteren”.

 

 

 

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

DER Touristik omarmt reisagent met roadshow

Volgende bericht

Michaela Klare nieuwe voorzitter ANTOR Nederland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."