Nieuws

Face2Face Travel introduceert ‘Stichting Garantie Derden’

Met ingang van 1 januari 2014 introduceert Face2Face Travel een eigen financiële Stichting voor de zelfstandige ondernemers aangesloten bij de organisatie. De ‘Stichting Garantie Derden’ heeft als doelstelling om de financiële verhoudingen tussen Face2Face Travel en de zelfstandige ondernemers te bevorderen en zal hierdoor de financiële positie van de totale organisatie versterken.

Elke Travel Manager treedt toe aan de SGD middels het storten van € 500,00, daarnaast ontvangt de Stichting van elke Travel Manager met een  jaaromzet boven de € 50.000,00 een bijdrage van 1%, de laatste bijdrage wordt bij het beëindigen van de overeenkomst tussen de Travel Manager en Face2Face Travel retour gestort.

Face2Face Travel heeft momenteel drie concepten voor belangstellende ZRA’s: het Full-Service en Self-Service concept en voor de reisbranche uniek, het Travel Organiser concept. Geïnteresseerde ondernemers kunnen alle informatie over de service organisatie terugvinden op de website www.wordtravelmanager.nl.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Recordaantal bezoekers Europa-Park in 2013

Volgende bericht

Record van 52 miljoen passagiers via Schiphol

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.