Nieuws

Feest: Curaçao Tourist Board Europe 30 jaar in Nederland

Curaçao Tourist Board Europe (CTBE) is dertig jaar vertegenwoordigd in Nederland. Het verkeersbureau, dat op 1 juli 1984 is opgericht, vierde dit gisteravond met een Caribisch feest en een kunstveiling voor het goede doel. Tijdens de veiling is een bedrag van € 2.550 euro opgehaald. De gehele opbrengst gaat naar Stichting F.e.l.i.s, een Curaçaose stichting die minderbedeelde kinderen op het eiland extra educatieve steun en onderwijsbegeleiding biedt.

Ter ere van het 30-jarig bestaan en als dank aan alle waardevolle partners zoals KLM, TUI, airberlin en de hotels op Curaçao, werd restaurant ‘De Nederlanden’ in Vreeland voor één keer omgetoverd tot Caribisch paradijs. Naast een terugblik op de historie en ontwikkeling van het eiland, werd op de avond vooral vooruit gekeken naar de toekomst van het Europese toerisme naar Curaçao. Verschillende Curaçaose kunstenaars – waaronder Francis Sling, Avantia Damberg, Richard Terborg en Brett Russell exposeerden eenmalig hun meest recente werk. De avond werd muzikaal aangekleed door Curaçaose muzieklegende Juni Juliet en door Curaçaose dans, onder leiding van choreograaf Remses Rafaela. Meer foto’s van het feest vind je op de Facebook-pagina van TravelPro.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Airberlin: 100% kinderkorting op zomervluchten

Volgende bericht

Booking.com krijgt geen gelijk

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.