Nieuws

Fleur Broer aan de slag bij TUI at Home

Deel dit artikel

Fleur Broer, oud-eigenaar van Cruise Travel, gaat vanaf 1 januari aan de slag als zelfstandig reisagent bij TUI at Home.”Ik ben altijd zelfstandig ondernemer geweest, dat bevalt me hartstikke goed. Dat ga ik nu weer doen als mobiele reisadviseur. Ik ga dus weer lekker aan de slag.”

“TUI is de grootste en een professionele club met veel ervaring en een breed aanbod, waarbij ik veel vrijheid krijg. TUI past bij mij”, laat Broer weten aan TravelPro. Op de vraag of zij binnen TUI at Home de cruise-specialist wordt gezien haar ervaringen, antwoordt Broer: “Cruises hebben slechts een klein aandeel in de totale reismarkt, ongeveer 1,5% van de Nederlandse vakantiegangers maakt een cruise. Daarom richt ik me liever op de totale markt, maar cruises zullen ook zeker naar voren komen tijdens de verkoopgesprekken.”

Broer was tot september eigenaar en directeur van Cruise Travel. Dit bedrijf was sinds juli vorig jaar weer in handen van Broer en Chris Mulder, nadat Broer het familiebedrijf – opgericht door haar ouders in 1986 – in 2011 aan de ANWB had verkocht. ANWB wilde meer cruises aanbieden, maar besloot een paar jaar later geen eigen cruisespecialist nodig te hebben voor haar ledenreizen, waardoor Broer het terugkocht. Cruise Travel is in september van dit jaar verkocht aan E-Hoi waardoor Broer stopte met haar functie.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video: vulkaanramp in Nieuw-Zeeland

Volgende bericht

Stakingen in Frankrijk treffen reizigers

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."