Nieuws

Foto’s – Vuelandia bezorgt relaties lekker avondje met ‘Zomer BBQ’

Afgelopen vrijdag hield Vuelandia haar eerste ‘Zomer BBQ’ van dit jaar op het zonnige dakterras van haar kantoor. Aan het begin van de avond hield Mikel van Nimwegen (directeur en mede-eigenaar van Vuelandia) een korte speech om alle genodigden van harte welkom te heten.

Deze bbq wordt speciaal voor reisagenten en de relaties van Vuelandia georganiseerd om naast het netwerken ook diverse nieuwe mogelijkheden van de de Vuelandia systemen te laten zien. Belangstellenden konden een presentatie bijwonen. Daarnaast was deze avond natuurlijk ook bedoeld om de zomer met elkaar te vieren onder genot van een hapje en een drankje. Het team van Vuelandia laat weten terug te kijken op een zeer geslaagde avond. Op vrijdag 2 augustus volgt nog een tweede ‘Zomer BBQ’. Check de website van Vuelandia om je in te schrijven of stuur een mail naar sales@vuelandia.com om je direct aan te melden.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Amber Borghuis nieuwe ‘experience creator’ bij Check-in PR

Volgende bericht

Le Champion en TUI Sports lanceren unieke sportreizen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.