Nieuws

Garuda benoemt Fuad Rizal tot waarnemend CEO

Garuda Indonesia’s Raad van Commissarissen heeft vandaag Fuad Rizal benoemd als waarnemend CEO naast zijn huidige functie als directeur van Finance and Risk Management (CFO). Dit alles in overeenstemming na het besluit van 5 december 2019 van het ministerie van Staatsdeelnemingen tot ontslag van Ari Askhara als CEO van Garuda Indonesia.

Askhara is ontslagen, omdat hij een Harley Davidson en vouwfietsen Indonesië in zou hebben gesmokkeld. De benoeming van Fuad Rizal als waarnemend CEO van Garuda Indonesia zal van kracht zijn totdat de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van Garuda Indonesia in de nabije toekomst wordt gehouden. De waarnemend president-directeur zal ervoor zorgen dat de bedrijfs- en operationele activiteiten volgens plan zullen blijven lopen. Bij deze gelegenheid benadrukte Garuda Indonesia ook dat het bedrijf voortdurende evaluaties in lopende bedrijfsprocessen zal uitvoeren en is toegewijd om de principes van goed ondernemingsbestuur te prioriteren en te implementeren door te voldoen aan de van toepassing zijnde regelgeving.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM introduceert nieuw social servicekanaal: LINE

Volgende bericht

"Als we stil waren blijven staan, hadden we de deur allang kunnen sluiten"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."