Nieuws

Groei bij VakantieXperts zet door

Groei bij VakantieXperts zet doorZoals al eerder aangekondigd heeft VakantieXperts deze week wederom de keuze gemaakt om haar netwerk verder uit te breiden. Toerkoop Reisburo Hagen in Soest en Gina Jongenelis van Toerkoop Reisburo Mundisol in Etten-Leur sluiten zich als franchisenemer aan bij VakantieXperts. Marieke Hagen (directeur/eigenaar) zal het bestaande reisburo in Soest (Zuid) van VakantieXperts overnemen. “Wij zijn erg blij dat deze twee actieve onderneemsters ook voor VakantieXperts hebben gekozen, al was de keuze om ons filiaal in Soest-Zuid te verkopen een lastige,” aldus Diederieke Alferink. “Op de eerste plaats is het voor ons een rendabel filiaal en bovendien is het één van de eerste filialen die wij twaalf jaar geleden hebben overgenomen van de familie Gerth. Echter, de twee reisbureaus zijn tegenover elkaar gevestigd in dezelfde straat, er is snel veel synergie te behalen met een dergelijke samenvoeging. Toen Marieke ons benaderde, hebben uiteindelijk haar ondernemerschap en betrokkenheid als ondernemer in de lokale markt de doorslag gegeven. Een enigszins uitzonderlijke situatie, maar hier geldt duidelijk het principe samen sterk.”
Ook het reisburo van Gina Jongenelis in Etten-Leur is een zeer welkome aanvulling. Alferink: “In het zuiden van het land hebben wij een sterke positie die we hebben weten te verstevigen met Travel Service Best van Rens Fikkers en daar voegen we nu ook Etten-Leur aan toe waar Gina Jongenelis actief is.”

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Business points bij Air Berlin

Volgende bericht

Oerhollandse gidspresentatie Thomas Cook

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."