Nieuws

De nieuwe Agentensite van Austrian: eXperts

Deel dit artikel

Dankzij het partnerschap met Lufthansa, is Austrian Airlines nu onderdeel van de grootste luchtvaartmaatschappij van Europa. Carolina van der Spoel, Marketing Specialist Austrian Airlines: ‘Dit betekent dat het product dat Austrian aanbiedt nog meer in harmonie is met de wensen van de passagier dan ooit tevoren, met een nog groter routenetwerk van perfect aansluitende vluchten over de hele wereld’.

Austrian Airlines zal per heden gebruik kan maken van het Lufthansa reisagenten programma eXperts. Naast Lufthansa zijn Swiss, bmi en nu ook Austrian Airlines deel van dit reisagentenprogramma. Dit exclusieve programma voor reisagenten gaat verborgen achter de website www.Lufthansaexperts.com. Van der Spoel: ‘Reisagenten vinden hier alle belangrijke wetenswaardigheden van Lufthansa, SWISS, bmi en sinds kort ook van Austrian Airlines. Met eXperts blijf je op de hoogte van de actuele tariefsvermeldingen, nieuwe bestemmingen, product ontwikkelen en belangrijke wetenswaardigheden. Maar dat is nog niet alles. eXperts heeft ook regelmatig gevarieerde agentenaanbiedingen, aantrekkelijke prijsvragen en tips’. Ter introductie heeft Austrian Airlines een ludieke prijsactie waarmee je naast wekelijkse prijzen kans maakt op twee retour tickets Wenen. Er rijden op dit moment tien TWI minitrucks rond met full wrap Austrian Airlines uitingen. Indien reisagenten deze truck zien rijden en hiervan een foto maken en opsturen maken ze elke week kans op fantastische prijzen. Aan het einde van de actie die twee maanden duurt wordt de mooiste foto gekozen en die wint twee retourtickets naar Wenen inclusief de Wienkarte om 72 uur onbeperkt met het openbaar vervoer te kunnen rijden’, aldus Van der Spoel. Kijk snel op eXperts voor meer info.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Tel Aviv onder de loep

Volgende bericht

Neckermann: Turkije zomer 2011 boekbaar

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."