Nieuws

Hotelbeds neemt Holiday Taxis Group over

Deel dit artikel

Hotelbeds heeft vandaag de overname aangekondigd van Holiday Taxis Group. De overname vormt een verdere aanvulling op het bestaande portfolio van Hotelbeds en versterkt het streven van het bedrijf om verder te groeien.

HolidayTaxis Group, die opereert onder de naam ‘HolidayTaxis’, heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en is opgericht in 2002. De groep exploiteert 21.000 transferroutes, verspreid over 150 landen.

Het nieuws van vandaag volgt op de recente beslissing van Hotelbeds om haar nevenproductlijn om te dopen tot ‘Beyond the Bed’. De business unit heeft al een succesvolle staat van dienst op het gebied van inkoop en distributie van transfers, activiteiten, tickets, themaparken, autoverhuur, reisverzekeringen en specialistische reizen, waardoor de overname van Holiday Taxis een strategische zet is.

Joan Vilà, Executive Chairman of Hotelbeds: “”In de afgelopen jaren zijn onze activiteiten op het gebied van ondersteunende diensten aanzienlijk gegroeid, aangezien de kracht van ons technologieplatform en wereldwijde distributienetwerk ons in staat heeft gesteld om ten volle te profiteren van de toenemende vraag naar activiteiten over de hele wereld.”

Ian Coyle, CEO van HolidayTaxis reageert: “We zijn ontzettend enthousiast om ons aan te sluiten bij Hotelbeds omdat het de grenzen van de reisdistributie blijft verleggen. Dit is een unieke kans die we niet mogen missen.”

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nieuw boekingsrecord Sunny Cars

Volgende bericht

Giedie Bierens (67) overleden

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.