Nieuws

Ilona Zegveld verlaat DJI en gaat naar Corendon

Deel dit artikel

Ilona Zegveld gaat vanaf 1 december aan de slag bij Corendon als personal assistent van Atilay Uslu en Steven van der Heijden. Kirsten van der Loo neemt vanaf 3 december haar taken over bij de Jong Intra Vakanties als personal assistent van Coby van Dongen.

“Corendon kwam als een zodanige mooie stap en uitdaging op mijn pad, dat ik besloten heb het aan te gaan. Met pijn in mijn hart, dat zeker, ik zal de Jong Intra en bovenal de zeer nauwe samenwerking met Coby gaan missen, want wij hebben in de afgelopen zeventien jaar een ongekende en unieke samenwerking opgebouwd”, zegt Ilona. “Toch heb ik ervoor gekozen om in dienst te treden bij Corendon als personal ssistant van Atilay Uslu en Steven van der Heijden. Ik zal daardoor zowel voor de touroperator, de airline als de hotels van Corendon werkzaam zijn.”

“Ik ben heel blij dat ik jullie gelijk mijn vervangster mag voorstellen. Ik ben ervan overtuigd dat Kirsten met veel betrokkenheid en plezier mijn functie gaat overnemen. Ze heeft bij een collega touroperator al vele jaren reisbranche-ervaring opgedaan. Voor alle reisvrienden en trouwe klanten geldt; Kirsten zal jullie reiswensen net zo goed gaan invullen als ik heb gedaan, het zal jullie derhalve aan niets ontbreken.”

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vijftien nieuwe hotels voor TUI Group

Volgende bericht

TUI.nl voor vijfde jaar op rij verkozen tot populairste reiswebsite

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."