Nieuws

Info Vakdag VakantieBeurs nú insturen

Bent u van plan op de vakdag van de VakantieBeurs, 11 januari, een workshop, borrel, bijeenkomst of een gezellige receptie voor vakbezoekers te organiseren? Laat het ons weten! In TravelPro van 30 december besteedt de redactie aandacht aan de komende Vakantiebeurs, die van 11 tot en met zondag 16 januari 2011 in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt. Uiteraard komt in dit nummer ook een uitgebreid overzicht van alle activiteiten die er op de vakdag plaats vinden. Uiteraard onder voorbehoud en voor zover bij ons bekend. Informatie over uw activiteiten kunt u voor 23 december a.s. mailen naar reisburo@t-en-s-productions.nl .

In de week voor de vakdag plaatsen wij een up to date schema over alle activiteiten die er op 11 januari 2011 plaatsvinden op onze site.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Landal GreenParks op tv

Volgende bericht

Cindy Janssen start The Dutch Agency

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.