Nieuws

Internationale waardering voor duurzaamheid Schiphol

Schiphol heeft gisteren de de Eco-innovation award 2018 ontvangen. Deze award kent Airport Council International Europe (ACI) jaarlijks toe aan een Europese luchthaven die goede, innovatieve prestaties levert op het gebied van duurzaamheid.

Volgens de jury verdient Schiphol de award vanwege de integrale duurzaamheidsaanpak, waaronder een CO2-neutrale bedrijfsvoering, de toepassing van circulaire economieprincipes en het gebruik van hernieuwbare energie.

Elektrische bussen en windenergie
Schiphol behaalde afgelopen jaar enkele betekenisvolle resultaten. Waaronder de grootste elektrische busvloot van Europa die op en rond Schiphol rijdt, de ingebruikname van de eerste windmolens die stroom aan Royal Schiphol Group leveren, de bouw van een duurzaam mortuarium en de installatie van duurzame koeling en verwarming voor meerdere pieren.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Meer winterbestemmingen vanaf Airport Weeze

Volgende bericht

Transavia past turbulentie-procedures aan na onderzoek

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.