Nieuws

Juliëtte Roos nieuw bij HolidayTaxis

HolidayTaxis is aan het uitbreiden. Hotelbeds, de grootste B2B-beddenbank ter wereld, heeft eind 2018 HolidayTaxis overgenomen. Hierdoor kunnen zij de krachten samen bundelen en biedt het meer mogelijkheden om te groeien.

Juliëtte Roos is begin juni 2019 de nieuwe Business Development Manager voor de BeNeLux & Nordics. Voorheen was zij zes jaar werkzaam bij Floow Travel en Bentour Reizen als Sales Manager. “Uiteraard wil ik mijn collega’s van Floow Travel en Bentour Reizen ontzettend bedanken voor de mooie jaren. Het is een dubbel gevoel en hoewel het moeilijk is om het Floow Travel nest te verlaten, ben ik uiterst enthousiast en gedreven om te starten met het volgende avontuur. Ik ken Lieke al enkele jaren en ik verheug mij erop om deel uit te maken van haar team”.

Lieke van der Steen, het bekendste gezicht voor HolidayTaxis in de BeNeLux, heeft door de groei haar team kunnen vergroten en is onlangs begonnen met de nieuwe functie Senior Partnerships Manager voor HolidayTaxis Group. “Wij zijn erg blij met de komst van Juliëtte in ons groeiende sales team bij HolidayTaxis! Juliëtte is geen onbekende in de markt door haar sales functie bij Floow Travel. We kijken ernaar uit om onze (toekomstige) partners verder te assisteren in de groeiende vraag naar transfers in de markt”.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Opening Lelystad Airport in 2020 onzeker

Volgende bericht

Schiphol verbetert informatievoorziening in de terminal

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.