CoronavirusNieuws

KLM stopt tijdelijk met Weet&Win!

KLM heeft besloten om tot nader order geen Weet&Win! te organiseren. “De impact van het coronavirus op de luchtvaart en reisorganisaties is enorm”, zegt de luchtvaartmaatschappij.

“We moeten, onder voortdurende veranderende omstandigheden, de juiste maatregelen en beslissingen nemen voor onze klanten en medewerkers. Dit vraagt veel tijd en energie van ons allen.” Om die reden stopt KLM tijdelijk met Weet&Win!.

KLM Urban Trails
Daarnaast heeft KLM door het virus ook besloten om de KLM Urban Trails in Utrecht (22 maart), Breda (29 maart), Groningen (5 april), Leeuwarden (19 april) en Amsterdam (17 mei) te cancellen.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Czech Airlines: nog plek voor tien Nederlanders op vlucht Hurghada - Praag

Volgende bericht

Vliegverbod voor passagiersvluchten uit Oostenrijk

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."