Nieuws

Laagste prijsgarantie de Jong Intra Vakanties verlengt tot 1 december

Deel dit artikel

De laagste prijsgarantie die de Jong Intra Vakanties hanteert ten opzichte van andere reisaanbieders is met een maand verlengd. Tot 1 december krijgt iedere klant die bij de Jong Intra Vakanties zijn wintersportvakantie heeft geboekt en zijn vakantie bij een andere aanbieder goedkoper aangeboden ziet worden, het prijsverschil retour. Vanzelfsprekend gaat het bij deze prijsgarantie om dezelfde accommodatie, kamertype, periode en aankomstdatum. De volledig vergelijkbare reis moet bovendien openbaar aangeboden worden bij deze reisorganisatie in een folder, gids, advertentie, flyer, etcetera.

De Jong Intra Vakanties heeft besloten tot verlenging van de laagste prijsgarantie tot 1 december om haar (trouwe) klanten juist nu de eerste sneeuw is gevallen en men volop boekt langer de gelegenheid te geven te profiteren van dit bijzondere aanbod. De Jong Intra Vakanties verwacht hiermee het begrip Customer Intimacy, één van de pijlers van haar beleid, een nog grotere lading te geven. De Jong Intra Vakanties biedt al bijna 40 jaar wintersportvakanties aan naar vrijwel alle wintersportlanden in Europa en is daarmee één van de grotere spelers op de Nederlandse markt. De top drie wintersportlanden van de Jong Intra Vakanties is als volgt: Oostenrijk, Frankrijk en Italië.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

VisitDenmark lanceert prijsvraag ‘Kopenhagen in Kerstsfeer’

Volgende bericht

Bangkok na overstromingen weer goed bereisbaar

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."