2020Lees TravelPro onlineNieuws

Lees nu de vernieuwde, digitale én interactieve TravelPro 30 van 24 juli 2020

Deel dit artikel

Ga er eens goed voor zitten, want dit is de tweede editie van TravelPro’s vernieuwde, verrassende en digitale magazine. Nieuws, achtergrondverhalen, bestemmingsvideo’s, video-interviews en meer… die je ook nog eens op alle devices goed en gemakkelijk kan lezen! TravelPro is er dus altijd en overal!

In dit nummer lees je onder meer: Hebben OTA’s en affiliates de slechtste papieren? Online travel agents (OTA’s) en affiliates hebben volgens sommigen op het moment de slechtste papieren. Geringe marges, heel veel boekingen, partners die niet thuisgeven, spelregels die tijdens het spel worden veranderd en een omzet die stilvalt. Aruba weer ‘Open for Happiness’ Meegaan op de eerste TUI fly-vlucht naar het One Happy Island Aruba, wie wil dat nou niet? TravelPro had het geluk om samen met zeven TUI-reisprofessionals naar Aruba af te reizen om te ondervinden hoe het is om nu naar Aruba op vakantie gaan. SGR werkt met ANVR aan nieuw ‘voucher’-plan. Hoeveel vouchers zijn er al uitgeschreven? Wat gebeurt er met de €150 miljoen euro van de staat? Wat gebeurt er na 1 september en is een SGR-bijdrage door de consument noodzakelijk? TravelPro sprak met Erik Jan Reuver (directeur SGR). Joyce Maas (TUI at Home) was bij de heropening van Disneyland Paris. En dan na maanden van sluiting door het coronavirus ging Disneyland Paris op 15 juli weer open. Het is een kinderdroom die uitkomt”. Specialisten op verre bestemmingen breiden uit met Europees aanbod. Behouden deze reizen hun eigen identiteit en wat verdien je erop? TravelPro sprak met Tim en Hilda van der Wel (Avila Reizen) en Jozef Verbruggen (Untamed Travelling).

En nog veel meer!

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

ANVR en Air New Zealand bereiken akkoord

Volgende bericht

HAL verandert naam nieuwste schip van Ryndam naar Rotterdam.

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.