2019Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 18 van 3 mei 2019 online!

Sommige families kunnen totaal niet door één deur, maar dan geldt niet voor Bert en Joyce Fonteijn. Integendeel zelfs. Neef en nicht werken keihard samen aan hun Limburgse reisonderneming, dat zo compleet mogelijk is met hun eigen touringcars, reisbureaus en touroperators. TravelPro sprak deze twee ondernemers. In deze editie lees je ook waarom een ZRA voor een bepaalde ZSO heeft gekozen. Nemen we je mee terug naar de Cruise Travel Dinner Workshop, laten we bijzondere accommodaties zien op Curaçao én in Frankrijk… en is er veel meer te lezen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Belgische touroperator Unitrips kiest voor 1TIS

Volgende bericht

'Schiphol minder populair onder reizigers'

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."