2018Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro #26 van 29 juni online

Het idee lag al maanden in de kast, maar lang heeft ze er niet op zitten broeden. “We zaten te wachten op het juiste moment om het te lanceren”, zo laat Jeannie Vincent (directeur/eigenaar The Travel Club) aan TravelPro weten op de dag dat ze een nieuwe soft-franchiseformule voor stenen reisbureaus met eigen SGR en ANVR lanceert. In het nieuwe nummer van TravelPro lees je hier alles over. En er is meer: In dit nummer vind je de foto’s die gemaakt zijn op de ANVR/Schiphol Bbq, waren we op bezoek bij Mobian, nemen we je mee naar Zuid-Amerika en Oost-USA… en er is veel meer.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Oad breidt wintersportproduct, Canada, verder uit

Volgende bericht

NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."